Donderdag 17 oktober 2024 in Brielle

Binnenkijken bij Van der Burgh

Ontdek jouw nieuwe carrière!

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de automotive branche? Op donderdag 17 oktober 2024 opent Van der Burgh Brielle van 15:00 tot 19:00 uur haar deuren voor een exclusief kijkje achter de schermen! Dit is jouw kans om ons bedrijf beter te leren kennen en meer te horen over onze functies: (Jr.) Verkoopadviseur, Magazijnmedewerker en Automonteur.

Word onze nieuwe collega

Tijdens deze middag krijg je niet alleen uitgebreide informatie over de functies, maar ook een rondleiding door onze moderne werkplaats en showroom. Ontdek de unieke werkomgeving van Van der Burgh en ervaar zelf waarom onze medewerkers dagelijks met plezier naar hun werk komen.

Heb je vragen over een van de functies of wil je gewoon een indruk krijgen van onze vestiging en het team? Wij staan klaar om je te informeren en te inspireren.

Aan de slag bij Ford én Kia

Naast de mogelijkheden bij Van der Burgh zijn wij ook op zoek naar nieuwe collega's voor onze Kia-dealer de Waard, die naar verwachting in het voorjaar van 2025 samen met Van der Burgh in hetzelfde pand in Brielle zal komen te zitten. Beide Amega dealers zullen dus in hetzelfde pand gevestigd zijn!

Praktische informatie

locatie: Van der Burgh Brielle (Seggelant-Oost 8)  |  Tijd: 15.00 - 19.00 uur  |  Rondleiding, informatie en de mogelijkheid om direct te solliciteren 

                             

Wij verwelkomen je graag op donderdag 17 oktober!

Binnenkijken bij Van der Burgh